S'obre el termini per formalitzar la inscripció als nous cursos de l'Aula de So


  • Comparteix:

Ja s'ha obert el període d'inscripció pels nous cursos que l'Aula de So posarà en marxa el gener. Entre les novetats destaca l'Aula d'Informàtica Musical on es podrà aprendre a composar a través de l'ordinador.

L'Aula de So ofereix cursos per a tot tipus d'artistes: cantants, compositors, ballarins i actors. La principal novetat d'enguany serà l'Aula d'Informàtica Musical que s'inaugura oficialment aquest mes de desembre tot i que la seva activitat no començarà fins el gener. Aquest espai oferirà la possibilitat d'aprendre a composar melodies a través de l'ordinador i d'utilitzar programes de caràcter professional. Entre els cursos introductoris també destaca un altre per aprendre a valorar la música. Ho explica Martí Marín, de l'aula de so.

Martí Marín

L'objectiu d'aquestes classes és introduir a la gent a la música de la mà d'un professional


Altres cursos són els de música moderna on, entre les diferents vessants, es treballarà la improvisació per a instruments de corda. Així mateix, també es posarà en marxa l'escola d'arts escèniques, l'aula de cant i l'aula oberta: una altra de les noves seccions que neix amb cursos com 'Comunicació i relacions de grup' i 'Coneix els teus sentiments, millora les teves relacions'. D'aquesta manera, l'aula de so està oberta als gustos de tothom. Martí Marín.

Martí Marín

L'aula de so s'adapta a les necessitats de tothom i ensenya a nens petits i a persones de 40 o 50 anys


Les persones que formalitzin la seva inscripció en un d'aquests cursos abans del 20 de desembre obtindran un descompte del 50%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.