L'AV Centre-Estació dubta de l'eficàcia del Síndic de Greuges de la ciutat


  • Comparteix:

L'Associació Veïnal Centre-Estació denuncia que el Síndic de Greuges de la ciutat no ha respost, després de més de cinc mesos, un escrit sobre la 'contaminació' del bus en la parada de la plaça de Lluís Millet. El Síndic, Jaume Clavell, ha explicat que l'escrit el va rebre a l'octubre i que fins fa dues setmanes el Síndic de Catalunya no li ha donat el camí lliure perquè la queixa la gestioni des de Sant Cugat.

El president de l'Associació Veïnal Centre-Estació, Pere Soler, ha enviat aquest cap de setmana un correu electrònic al Síndic de Greuges de Sant Cugat, Jaume Clavell. En el document, Soler exposa el seu 'descontentament' per no haver rebut cap tipus de notificació sobre un escrit enviat, segons Soler, a l'agost en què denunciava el 'problema de la contaminació' de l'autobús en la parada de l'estació.

Els veïns d'aquesta zona de la ciutat demanen, en un nou escrit, saber en quin estat es troba la queixa presentada en anterioritat. Soler ha explicat a Cugat.cat que dubta de l'eficàcia de la feina de Clavell.

Pere Soler

Insinuo que el Síndic pot recomanar a l'administració. Dubto que una àrea de l'Ajuntament denunciï una altra àrea. Dubto de l'eficàcia, no de la resolució final.


El Síndic de Greuges de Sant Cugat, Jaume Clavell, ha explicat que fins el 14 de gener no va obtenir cap resposta del Síndic de Gregues de Catalunya, que també havia rebut l'escrit de l'associació veïnal. Clavell ha afegit que durant els últims tres mesos s'ha reunit amb els responsables de l'àrea de Territori per tractar el tema.

Jaume Clavell

No puc fer suggeriments que quedin en un no res. Vull insistir en el tema i tenir el suport tècnic i el consell del Síndic de Greuges de Catalunya.


Clavell ha enviat aquest dilluns una carta de resposta al correu electrònic del president de l'Associació Veïnal Centre-Estació. En el document, s'hi adjunta la relació de la feina feta fins ara i tota la documentació relacionada amb el pas dels autobusos per la plaça de Lluís Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.