17.000 signatures a la xarxa a favor de declarar Collserola parc natural


  • Comparteix:

Més de 17.000 signatures donen suport a una campanya per a la declaració de Collserola com a Parc Natural. La campanya, promoguda a la xarxa, ha estat engegada per la Plataforma Cívica per a la Defensa de Collserola. L'entitat, a més, vol evitar la construcció d'una nova atracció al parc d'atraccions del Tibidabo.

La campanya arriba quan el Parlament està pendent de declarar el Parc de Collserola com a Parc Natural.

En paral·lel, les signatures també demanen que s'aturi la construcció d'una muntanya russa al parc d'Atraccions del Tibidabo, aprovada inicialment per l'Ajuntament de Barcelona.

Fins ara la Plataforma Cívica per a la Defensa de Collserola ha aconseguit 17.500 signatures, d'entitats i a títol individual d'arreu de Catalunya, per poder aturar el projecte. Entre les entitats de la nostra ciutat, hi ha l'Associació El Mussol, l'Associació Cultural Fessopec i l'Escola Santa Isabel.

El president de l'Associació el Mussol, Daniel Gambús, explica els motius per adherir-se a la campanya.

Daniel Gambús

Volem aturar aquest projecte d'ampliació del parc d'atraccions sense tenir en compte el bosc. A més demanem la declaració de Parc Natural.


La construcció d'aquesta atracció suposaria la tala de més 200 alzines, arrasar més d'una hectàrea del parc, i encimentar més de 3.000 quilos de formigó segons ha explicat la plataforma. L'entitat proposa la ubicació d'un parc d'atraccions a espais menys vulnerables com la zona del Fòrum a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.