Les reformes del centre de la ciutat milloraran la mobilitat de les persones discapacitades


  • Comparteix:

Les reformes del centre de la ciutat milloraran la mobilitat de les persones amb algun tipus de discapacitat física. La vianantització del nucli urbà forma part del pla de supressió de barres arquitectòniques que està duent a terme l'Ajuntament. Aquest projecte inclou, també, l'adaptació dels autobusos urbans.

Les diferents obres per fer de la ciutat un gran passeig a peu inclouen mesures per garantir el desplaçament de les persones que pateixen algun tipus de discapacitat. La voluntat del consistori és, però, seguir treballant en la supressió de barreres arquitectòniques. Ens ho explica el tinent d'Alcalde de la Presidència, Joan Recasens:

Joan Recasens

Amb les obres que es fan i el pla del centre es resolen gran part dels problemes de mobilitat, però no ens podem relaxar.


El pressupost anual del consistori destina una part a treballar en les millores d'accessibilitat de la ciutat. Joan Recasens insisteix, a més, en la importància de tenir en compte aquests aspectes en cada nova edificació:

Joan Recasens

Des dels darrers anys sempre hi ha hagut una partida específica de supressió de barreres arquitectòniques, però també hi ha una consciència a l'hora de fer l'obra nova.


Actualment, més del cinquanta per cent del transport urbà de Sant Cugat està adaptat a les persones amb discapacitats físiques, i tots els nous vehicles urbans que adquireix l'Ajuntament són de plataforma baixa. Aquestes dades s'han fet públiques coincidint amb la celebració aquesta setmana del Dia Mundial de les persones amb Discapacitats



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.