Trànsit preveu que la B-30 sigui un dels punts conflictius de l'operació sortida


  • Comparteix:

El Servei Català de Trànsit ha posat en marxa un dispositiu especial amb motiu del cap de setmana llarg que s'inicia demà. Avui es preveu que una de les zones més conflictives sigui la B-30, concretament el tram comprès entre Sant Cugat i Cerdanyola.

Es calcula que 350.000 vehicles surtin a la carretera amb destinació a segones residències i pistes d'esquí dels país i Andorra. Segons el Servei Català de Trànsit, es preveu que els períodes més conflictius siguin aquest matí i diumenge, que concentrarà l'operació tornada. El Servei Català de Trànsit adverteix quines seran les zones que el dia 8 registraran més restriccions:

Servei Català del Trànsit

Les zones més conflictives seran la dels Pirineus i la més propera a Barcelona


Els efectius mobilitzats per aquest dispositiu especial són mig miler d'agents, que es desplegaran cada dia; l'equip tècnic del Centre d'Informació Viària i 2 helicòpters del Servei Català de Trànsit. A més, els conductors poden obtenir permanentment informació de les carreteres catalanes a través del telèfon 012, la web del Servei Català de Trànsit i els butlletins informatius de ràdio. D'altra banda, el Servei Català de Trànsit comunica que ha obert el dispositiu Neu Cat:

Servei Català de Trànsit

Els que vagin a la zona nord cal que portin cadenes i una manta


També són necessaris els consells tradicionals com portar casc, cinturó i sistemes de retenció infantil. Es recomana que els conductors no consumeixin alcohol, respectar els límits de velocitat, planificar el viatge i descansar cada dues si el trajecte és llarg.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.