Sant Cugat participa en un pla pilot d'Educació per participar en processos de matriculació


  • Comparteix:

El departament d'Educació ha posat en marxa un pla pilot amb 15 municipis catalans, entre els quals hi ha Sant Cugat, per descentralitzar i cogestionar les decisions que prengui la Generalitat en l'àmbit de l'Ensenyament. D'aquesta manera, el govern català vol involucrar més les ciutats per planificar taules conjuntes per millorar l'educació al país.

La voluntat del departament d'Educació és iniciar 'experiències' amb diferents poblacions amb l'objectiu de gestionar conjuntament la planificació del territori. D'aquesta manera, els Ajuntaments formaran part dels processos de preinscripció i matriculació.

Així ho ha dit la directora territorial d'Educació al Vallès Occidental, Anna Riuró, a Cugat.cat.

Anna Riuró

És una experiència que ja té uns resultats amb altres municipis amb taules conjuntes de planificació i amb el funcionament òptim d'oficines municipals d'escolarització.


La conselleria d'Educació ja ha iniciat les converses per endegar aquest projecte amb 15 municipis catalans, entre els quals hi ha Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.