Els més petits aprenen a fer les seves primeres postres al Terra Dolça


  • Comparteix:

Prop d'una vintena de nens han participat aquest dissabte al 'Taller de cuina per a la canalla', organitzat pel Terra Dolça. Els més petits han pogut participar en el procés de creació d'unes postres.

Per primer cop, l'espai Terra Dolça ha organitzat un 'Taller de cuina per a la canalla'. Una vintena de nens i nenes d'entre cinc i vuit anys han après a fer les seves primeres postres de la mà dels cuiners del restaurant.

El coordinador de programació del Terra Dolça, Guim Pros, explica les activitats que han realitzat.

Guim Pros

La idea era fer una activitat per fomentar la participació dels nens. Hem fet un volcanet i galetes per portar-les a casa


A causa de la participació obtinguda en el taller de cuina infantil, l'organització es planteja realitzar aquesta activitat aproximadament un cop al mes, incorporant-la a la programació infantil del Terra Dolça . La franja d'edat dels participants serà, però, diferent a cada trobada amb un límit d'edat de dotze anys. La gastronomia que tractaran els tallers també variarà, passant de les postres a primers plats i begudes.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.