Els treballadors de RTVE de Sant Cugat ofereixen serveis mínims en la vaga d'aquesta setmana


Temes relacionats

Els treballadors de RTVE es concentraran cada dia al migida en senyal de protesta (15/feb/08)

Els treballadors de TVE confirmen les vagues del 22 de febrer i el 7 de març (13/feb/08)


  • Comparteix:

Els treballadors de Televisió Espanyola de Sant Cugat ofereixen informatius en format reduït en compliment dels serveis mínims de la vaga dels dies 21 i 22 de febrer i 7 de març. La plantilla demana un augment dels salaris d'acord amb la inflació i la incorporació dels professionals que han guanyat places mitjançant oposicions.

La vaga convocada pels sindicats que agrupen els treballadors de TVE compta amb la participació dels treballadors de la seu de la nostra ciutat, segons el membre del seu comitè d'empresa, Pedro Alcaraz. La vaga consisteix en aturades puntuals, d'una a dues hores, durant els dies 21 i 22 de febrer, i en una aturada general durant tota la jornada del 7 de març, últim dia de la campanya electoral.

Segons ha explicat Pedro Alcaraz, s'espera que el seguiment de la vaga sigui total.

Pedro Alcaraz

Imaginem que hi haurà un recolzament massiu de la vaga per part dels treballadors. Estem confiats que serà un èxit.


Segons Alcaraz, els treballadors de RTVE han perdut un 20% del seu poder adquisitiu en els últims 10 anys, tot i que aquesta no és l'única causa de les mobilitzacions.

Pedro Alcaraz

Hi ha treballadors que han aprovat les oposicions per entrar a TVE i no s'estan incorporant. Hi ha diversos incompliments d'acords signats.


Pedro Alcaraz ha assegurat que només oferiran informatius de format reduït, ja que la jurisprudència no els obliga a fer més que això. D'aquesta manera, el comitè d'empresa local rebutja les condicions que el Govern espanyol pretén imposar-los mitjançant un decret, i que fixa els serveis mínims en un 15%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.