S'inicia la campanya benèfica 'Un nen, una joguina'


  • Comparteix:

Com cada any, per aquestes dates, Sant Cugat acull una nova edició de la campanya 'Un nen, una joguina'. Aquesta iniciativa, que promou la donació de joguines noves als nens més desfavorits, ofereix enguany un concert benèfic al Teatre-auditori.

L'objectiu principal d'aquesta campanya és que cap infant es quedi sense joguina la nit de Reis.
Per aconseguir-ho, els sancugatencs poden participar en aquesta causa fent la seva donació a la Parròquia de Sant Pere, entre els dies 21 de desembre i 3 de gener.

Una segona opció, és comprar els regals en la dotzena de comerços que s'han adherit en aquesta campanya. Aquestes botigues faran un 10% de descompte als obsequis que es destinin a aquesta campanya.

'Un nen, una joguina' té enguany una novetat molt especial. El Cor Madrigal actuarà en un concert benèfic que se celebrarà al Teatre-auditori el 18 de gener. Les entrades ja es poden adquirir a la parròquia de Sant Pere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.