Protegir Torre Negra endeutaria l'Ajuntament durant 400 anys, segons els petits propietaris de la zona


Temes relacionats

Protegir Torre Negra endeutaria l'Ajuntament durant 400 anys, segons els petits propietaris de la zona (20/feb/08)

Sant Cugat accepta el PAU de Núñez a Torre Negra per 'imperatiu legal' ( 9/gen/08)


  • Comparteix:

Els advocats de l'Associació de Propietaris de Torre Negra diuen que l'Ajuntament s'endeutaria durant 400 anys si no s'urbanitza Torre Negra. El càlcul es basa en una capacitat d'endeutament de 700.000 euros l'any, similar a la que té actualment el consistori. L'organització ha fet aquestes declaracions durant la presentació de la nova web Torrenegra.cat.

La proposta de l'Associació de Propietaris de la Torre Negra és deixar com a espai verd el corredor que va des de la plaça del Rotary Internacional, passant pel Pi d'en Xandri, fins a Can Borrell i urbanitzar les terres ermes adjacents a l'hípica Can Calders i al futur centre ESADE i l'escola Avenç. Això suposaria, aproximadament, segons l'organització, urbanitzar al voltant del 16% de Torre Negra, una xifra que coincideix amb la proposta del Pla d'Actuació Urbanística (PAU) de Núñez i Navarro.

L'associació ha calculat també el que costaria al consistori no urbanitzar cap terreny de la zona. Un endeutament que s'allargaria durant 400 anys si fos l'únic motiu de deute de l'Ajuntament i basant-nos amb una capacitat d'endeutament d'uns 700.000 euros l'any.

Escoltem el president de l'associació, Pere Feliu.

Pere Feliu

No urbanitzar val uns diners. Creiem que costaria uns 400 anys d'endeutament.


L'associació ha presentat aquestes dades durant la presentació de la nova web Torrenegra.cat. Feliu ha explicat l'objectiu del nou espai virtual.

Pere Feliu

Amb aquesta web pretenem tenir un espai de comunicació interactiva.


L'Associació de Propietaris de la Torre Negra agrupa un total de 40 propietaris de terres de la zona que conformen aproximadament un 20% del total de Torre Negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.