Els treballadors de la residència Santa Rosa esperen solucions de la Generalitat

Societat

Publicat el 21/feb/08 per Marc Sala

Els treballadors de les residències públiques catalanes, entre ells els de Sant Cugat, estan a l'espera de la reunió entre UGT i la consellera d'Acció Social per estudiar les millores laborals que demanda el sector. Els afectats han arrencat aquest compromís després de la manifestacció conjunta de CC.OO. i UGT d'aquesta setmana, en què es reclamava l'equiparació salarial en l'àmbit català.

Els treballadors dels centres geriàtrics de Catalunya reclamen un nou conveni que equipari els seus sous amb els d'altres comunitats autònomes. Aquest dimecres els treballadors han protagonitzat una manifestació a Barcelona, convocada per UGT i a la que s'hi ha sumat CC.OO. que ha finalitzat davant la conselleria d'Acció Social.

De la seva banda, la consellera Carme Capdevila s'ha compromès a reunir-se amb els representants sindicals del sector el 27 de febrer. Si no s'arriba a un acord, els treballadors preveuen continuar amb les mobilitzacions.

La presidenta del comitè d'empresa de la residència Sant Rosa, Teresa González, ha explicat que, si el dia 27 no s'arriba a un acord, es remprendran les protestes.

La consellera ha promés una trobada. Si s'aconsegueix un acord real tot anirà endavant. Sino arribem a un acord ja hi ha proposta de vaga.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els professionals de la residència Santa Rosa de Sant Cugat han protagonitzat aquest dijous al matí una concentració davant de les seves instal·lacions, tal com van fer el dia anterior.