El CPA decideix allargar el Dia d'Andalusia


  • Comparteix:

El Centro Popular Andaluz (CPA) dóna el tret de sortida aquest dissabte a la celebració del Dia d'Andalusia amb una festa que continuarà divendres i dissabte que ve per tal de donar cabuda a totes les activitats. Enguany, com a novetat, les xerrades i actuacions que es facin a l'auditori de la seu tindran un preu simbòlic per evitar aglomeracions.

El CPA ha allargat a tres dies les celebracions del Dia d'Andalusia, que aniran marcades per conferències i actuacions flamenques, així com el tradicional potaje andaluz. En aquesta ocasió, aquells qui vulguin assistir hauran de pagar una entrada simbòlica de tres euros pels socis i cinc pels no socis per tal d'evitar aglomeracions.

El president de l'entitat, Antonio Rodríguez ha explicat els motius de la decisió. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Antonio Rodríguez

No volem que passi el mateix que l'any passat i per problemes de seguretat hem posat un preu simbòlic.


Les activitats començaran aquest dissabte amb una xerrada i una actuació flamenca a la seu del CPA i s'allargaran divendres i dissabte vinent amb més representacions. La música anirà a càrrec del grup 'Plata y Bronce' el proper 29 de febrer i continurà el dissabte 1 de març amb la presentació del cos de dansa de l'entitat i l'actuació especial de Maria de la Colina.

Les activitats ordinàries de l'entitat es poden consultar a partir d'ara a la seva plana web www.centropopular.es.kz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.