La comissió de Festa Major demana la participació ciutadana per crear el programa d'enguany


  • Comparteix:

Actuació dels castellers durant la Festa Major passada

Actuació dels castellers durant la Festa Major passada

Els santcugatencs i santcugatenques poden participar en l'organització de la Festa Major d'enguany enviant les propostes a la comissió de Festa Major. Aquesta iniciativa pretén crear un programa participatiu i que reculli els interessos de tots els col·lectius, grups i persones de la ciutat. Per fer arribar una proposta cal adreçar-se a a la Casa de Cultura o enviar un correu electrònic a festamajor@santcugat.cat.

La iniciativa va dirigida a tots els col·lectius, grups, associacions, companyies i particulars que vulguin proposar alguna activitat de cara a la Festa Major 2008.

L'organització pretén que el programa de la Festa Major d'enguany sigui el màxim de participatiu i es construeixi entre tots els santcugatencs. Des d'aquesta setmana ja es poden presentar a l'Ateneu les propostes o bé enviar-les per correu electrònic a festamajor@santcugat.cat.

Des de l'organització s'ha remarcat el dret a no programar alguna de les propostes. Totes les idees rebudes es valoraran i es donarà una resposta raonada a cada iniciativa. Les propostes s'han de presentar amb les dades personals, telèfons, adreça electrònica. Es poden presentar les iniciatives fins el 28 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.