La Federación Andaluza de Comunidades premia la col·laboració de l'Ajuntament


  • Comparteix:

La Federación Andaluza de Comunidades (FAC) ha reconegut les polítiques d'integració de l'Ajuntament amb la comunitat andalusa, atorgant-li el premi a la col·laboració de l'entitat. L'acte de lliurament del guardó ha tingut lloc aquest dissabte al vespre a la Casa del Mar de Barcelona.

La FAC ha volgut reconèixer la tasca de l'Ajuntament facilitant les activitats i iniciatives de la comunitat andalusa de la ciutat, així com tot el treball per a la inauguració del nou local del Centro Popular Andaluz. La regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, s'ha mostrat satisfeta pel reconeixement.

Escoltem Pellicer.

Susanna Pellicer

Fem polítiques perquè la gent que ve de fora s'integri a la ciutat sense oblidar les seves arrels ni d'on venen.


Durant l'acte d'entrega dels premis la regidora ha mostrat el compromís del consistori de seguir treballant en la mateixa línia amb la comunitat andalusa de Sant Cugat. En el cas del CPA, l'actual president, Antonio Rodríguez, va desvincular l'entitat de la FAC i de la Federació d'Entitats Andaluses de Catalunya (FECAC) fins que no s'unifiquessin en una sola federació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.