Centenars de persones es donen cita per conèixer el pla docent del Til·ler


  • Comparteix:

L'escola 'El Til·ler', ubicada a Bellaterra, ha acollit prop de 200 persones en el dia de portes obertes celebrat aquest dissabte. El centre ha valorat molt positivament la creixent participació i interès dels pares en aquesta jornada.

El centre Waldford-Steiner 'El Til·ler' ha celebrat aquest dissabte una jornada de portes obertes amb activitats distribuïdes durant tot el dia. El programa matinal va acollir prop de 200 persones entre el circuit de primària i el d'educació infantil. Les activitats de la tarda, en especial la projecció d'un audiovisual, van acollir també una gran participació.

Així ho explica la membre de la comissió de difusió, Begoña Sáez.


Begoña Sáez

Hi ha un interès creixent. Enguany hem tingut una major participació que l'any passat. La gent estava molt interessada en parlar amb els psicopedagògecs i en demanar informació cada cop més específica.



La comissió de difusió de l'escola valora molt positivament l'interès i participació dels pares en el centre. L'entitat conclou que la consciència dels pares sobre quin col·legi volen pels seus fills és cada cop més creixent.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.