Els Ciutat de Sant Cugat premien la trajectòria i la tasca de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Els premis Ciutat de Sant Cugat han premiat Ràdio Sant Cugat pels seus 25 anys d'història, la seva tasca de cohesió social i la recent conversió en el grup de comunicació multimèdia Cugat.cat. El lliurament del premi s'ha fet aquest diumenge en el marc de la gala dels premis celebrada al Teatre-Auditori.

El premi a Ràdio Sant Cugat ha estat el més matiner i s'ha entregat als pocs minuts de començar la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2007. El guardó ha estat lliurat pel regidor de Comunicació, Jordi Puigneró.

El premi l'han recollit l'últim cap d'informatius de la casa, Miquel Herrada, i un dels becaris més joves de l'emissora, Miquel Martínez, en el que ha volgut ser un reconeixement i un agraïment a tot l'equip humà que ha passat per Ràdio Sant Cugat al llarg dels seus 25 anys d'història.

Escoltem el director de Ràdio Sant Cugat, Xavier Fornells.

Xavier Fornells

Estem molt emocionats. És un reconeixement als 25 anys de Ràdio Sant Cugat i a la seva transformació-


Més d'un centenar dels 1.500 vots emesos pels ciutadans han donat suport a la candidatura de Ràdio Sant Cugat que ha hagut de lluitar amb 11 candidats més per fer-se amb un dels sis premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.