La Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra recull signatures per protegir l'espai


  • Comparteix:

La Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra està duent a terme una campanya per recollir signatures perquè es desestimi el Pla d'Actuació Urbanística de Torre Negra i es mantingui la qualificació de territori no urbanitzable. L'entitat estarà present el proper 3 de març a Sant Medir per donar continuïtat a la campanya.

El vestíbul de Teatre-Auditori ha estat un dels escenaris on la Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra ha començat a recollir signatures perquè es desestimi el PAU de Torre Negra. L'entitat ha demanat la col·laboració de les diferents entitats i els diversos partits polítics de la ciutat per tirar endavant la campanya, que finalitzarà el dia 5 de març. Un dels punts on la plataforma estarà present per aconseguir el màxim suport és el dia de Sant Medir al Pi d'en Xandri i al costat de l'ermita.

El representant de la Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra, Lluís Llerena, explica els objectius de la campanya. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Llerena

Volem mostrar el suport popular perquè és un guany protegit i del poble.


La Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra també participarà el proper 13 d'abril en una concentració al Tibidabo on hi seran presents associacions de tots els municipis de la serra de Collserola per demanar la declaració de l'espai com a Parc Natural. Ho explica Llerena.

Lluís Llerena

Sembla que es vol aprovar la declaració però serà buida de contingut.


La concentració tindrà lloc el 13 d'abril a les 12 del migdia. Diverses associacions, com la plataforma local, concentraran els seus membres abans per pujar a peu des dels diversos municipis fins al Tibidabo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.