El número de desembre de la revista 'Sant Cugat Avui' dedica un especial a les activitats del Nadal


  • Comparteix:

Els santcugatencs han rebut ja per correu personalitzat el número de desembre de la revista 'Sant Cugat Avui', un recull d'informació general que edita mensualment l'Ajuntament. L'edició d'aquest mes dedica la plana central a tots aquells espais de la nostra ciutat que seran escenari de les festes de Nadal. La tretzena edició del Nadal a l'Envelat, les Campanades en directe des del Monestir, el clàssic concert de Nadal a l'Auditori o l'arribada dels Reis en helicòpter al Pla del Vinyet en són una mostra.

D'altra banda, la revista també informa els ciutadans sobre la conversió en zona de vianants d'alguns dels principals carrers de la ciutat, així com la propera construcció de 97 habitatges de protecció oficial a Can Cabassa. Els santcugatencs també poden trobar informació sobre el servei d'informació juvenil o la web de Ràdio Sant Cugat.
A més, amb la revista s'adjunta una carta per entregar als Reis d'Orient, una Nadala i la programació de la setmana de Santa Llúcia a Sant Cugat, on destaca la 52èna edició de la Festa de les Lletres Catalanes d'Òmnium Cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.