Ciutats d'Europa, principal destinació dels santcugatencs per Setmana Santa


  • Comparteix:

Ciutats europees i les illes Canàries són els destins preferits pels santcugatencs de cara les vacances de Setmana Santa. Les darreres nevades han fet que els Pirineus i els Alps s'afegeixin a destins tradicionals com el Carib o el Estats Units. Eurodisney, a París, continua sent un dels destins més comuns per Pasqua.

París, Roma i Londres són les ciutats preferides pels santcugatencs per visitar durant les vacances de Setmana Santa. Les illes Canàries és tradicionalment un destí molt comú en aquestes dates com també ho és la capital francesa. El preu del dòlar, molt per sota de l'euro, ha fet que molts santcugatencs pensin en els Estats Units com a destí de vacances.

Ho ha explicat el responsable de l'agència de viatges 'El Corte Inglés', Guerau Cabeza.

Guerau Cabeza

Hem venut molts viatges a capitals europees i enguany també molts als EUA.


Les recents nevades han fet créixer l'interès per la muntanya. D'aquesta manera, les demandes pels Pirineus i els Alps han augmentat en els darrers dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.