Sābat inaugura aquest diumenge el seu nou local de Coll Favā
Publicat el 15/mar/08 per Núria Alcalā
L'empresa de pastisseries Sābat obrirā un nou local aquest cap de setmana a l'avinguda Coll Favā. La botiga comptarā amb una decoraciķ més moderna i apostarā per unes postres de nova cuina.
Sant Cugat va acollir el primer local de les pastisseries Sābat el 1951. Després de les botigues del carrer Santiago Rusiņol i la Rambla Ribatallada, l'empresa obre aquest cap de setmana un nou local a Coll Favā.
El mestre pastisser Jaume Sābat explica com sorgeix la idea de la nova inauguraciķ.
Jaume Sābat
Molts clients demanaven a la Teca que tenim a Coll Favā productes dolįos. Precisament per aquest motiu vam decidir obrir un nou local en aquest emplaįament.
Your browser doesnât support HTML5 audio
La botiga de Coll Favā aposta aquest cop per un disseny i unes postres més modernes. L'objectiu principal del canvi és l'adaptaciķ dels clients a un nou concepte de pastisseria.
Ho explica Sābat.
Jaume Sābat
El local és molt modern. Els pastissos també seran molts moderns, per tal que els clients s'adaptin a un nou concepte de pastisseria
Your browser doesnât support HTML5 audio
La inuguraciķ del local estā prevista per aquest diumenge al matí.