El 'potaje Pepito' dóna enguany el tret de sortida a la Setmana Santa del CPA


  • Comparteix:

El 'potaje Pepito' del Centro Popular Andaluz (CPA) ha aplegat aquest dissabte un centenar de persones que d'aquesta manera han festejat el dia de Sant Josep. Enguany, la cita s'ha avançat en el calendari per no coincidir amb la Setmana Santa. Aquest és el segon 'potaje' de l'any que realitza el CPA, després del tradicional 'potaje' del Dia d'Andalusia.

Cada any, el CPA organitza quatre 'potajes' anuals coincidint amb el dia d'Andalusia, l'aniversari de l'entitat, la trobada de l'amistat i la festivitat de Sant Josep. Aquest dissabte ha estat el torn del 'potaje Pepito' que enguany s'ha avançat per no fer-ho coincidir amb la Setmana Santa

Ho explica el president del CPA, Antonio Rodríguez,

Antonio Rodríguez

A banda del 'potaje' del Dia d'Andalusia i el de l'aniversari hi ha dos 'potajes' més, el de l'Amistat i el de Sant Josep. El sentit és trobar-se.


Enguany, la jornada també compta amb la representació teatral de la Passió de Setmana Santa i amb l'actuació de tres 'cantaores' de saetes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.