Cugat.cat i la Unió s'alien per difondre la música amb segell local


  • Comparteix:

Promocionar la música que es fa a Sant Cugat és l'objectiu del conveni que han signat aquest matí el Teatre la Unió i el grup de comunicació municipal Cugat.cat. La col·laboració preveu programar tres concerts cada trimestre durant aquest 2008 al teatre santcugatenc. El grup de rock Espart serà el primer en pujar a l'escenari de la Unió el mes d'abril.

El Teatre la Unió acollirà de dos a tres concerts cada trimestre fruït de la col·laboració amb el grup de comunicació Cugat.cat. Les decisions tècniques, així com les artístiques, es consensuaran entre les dues entitats.

Amb la signatura d'aquest conveni, Cugat.cat manté la línia de suport als músics locals encetada amb el cicle de concerts 'Mou-te a ritme santcugatenc', que es va celebrar a la sala Vinil. Ho explica la cap de musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos.

Jessica Sotodosos

Volem continuar sent motor de la música que es fa a Sant Cugat, per això hem signat aquest conveni amb la Unió.


El cost tècnic dels concerts serà assumit per Cugat.cat, que aportarà 1.600 euros l'any. Aquest conveni és per un any amb possibilitat de renovació.

El conveni s'ha fet oficial coincidint amb la presentació de la nova programació de la Unió que se centrarà en els artistes locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.