Els trasplantats podran fer més activitats esportives adaptades


  • Comparteix:

L'Associació Esportiva Catalunya de Trasplantaments ampliarà les activitats a la nostra ciutat en els propers mesos. L'entitat ofereix activitats físiques a persones trasplantades per millorar les seves condicions de vida.

L'entitat, que fa sis anys que va néixer a Catalunya, ofereix des de l'any passat gimnàs i natació a persones trasplantades a la zona esportiva de la Rambla del Celler. Arran de l'èxit d'aquest primer any, l'Associació Esportiva Catalunya de Trasplantaments està treballant amb l'Ajuntament per ampliar l'oferta.

La presidenta de l'associació i una de les fundadores, Hermínia Coloma, destaca la importància d'oferir aquest tipus d'activitats.

Hermínia Coloma

Els metges ens deien que havien de fer exercici físic però els monitors no sabien què podíem fer i què no.


L'exercici físic continuat pot ser beneficiós per als trasplantats, que veuen com millora el seu estat físic i emocional amb la pràctica d'esport. Per això, Coloma, ha fet una crida perquè tots aquells que ho necessitin s'hi adhereixin.

Hermínia Coloma

Fem aquestes activitats per veure si la gent s'anima perquè la vida de la persona trasplantada millora molt.


Tots aquells que es vulguin unir a l'associació ho poden fer a través de la seva plana web (www.aecat.org) o trucant al telèfon 93 589 86 09.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.