Comencen les preinscripcions escolars pel curs 2008/2009


  • Comparteix:

Aquest dimarts comença el període de preinscripció als centres d'educació infantil, primària i secundària tant públics com concertats de la nostra ciutat. Enguany la zonificació amplia la possibilitat d'elecció de les famílies i permetrà que aquelles que pertanyen a les zones del nucli urbà optin entre dos o tres centres públics i tres i quatre concertats.

Entre les novetats d'enguany s'introdueix un canvi en el sistema de punts. A partir del curs vinent totes les famílies que tinguin com a primera opció un escola concertada rebran els punts de proximitat com passa amb la púbica. D'aquesta manera, si han d'esperar a una segona opció hi accediran amb igualtat de condicions.

Ester Salat és regidora d'Educació.

Ester Salat

Ens trobàvem que les famílies que demanaven en primera opció una concertada després en segones i terceres opcions estaven en inferioritat de condicions.


Des de començaments d'any, les famílies dels alumnes de la ciutat es poden informar del procés a través de l'Oficina Municipal d'Escolarització. Fins el proper mes de juny, l'oficina estarà oberta a l'Ajuntament i informarà els santcugatencs de l'oferta educativa i el nombre de places disponibles a cada centre.

La preinscripció s'allargarà fins al 4 d'abril.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.