La inundació del carrer Sant Jordi indigna els veïns, que denuncien deficiències en el clavegueram


  • Comparteix:

Indignació entre els veïns i comerciants del carrer Sant Jordi que s'han vist greument afectats per la tromba d'aigua que en poc més de 10 minuts ha negat baixos i ha malmès l'interior de les botigues. Els veïns d'aquest carrer denuncien que les clavegueres estan atapeïdes de fulles i brutícia que ha impedit que engolessin la intensa pluja que ha caigut.

Les fulles s'han sumat a la sorra i la terra provinent de les obres del carrer i han provocat una riuada de brutícia que ha entrat en baixos de pisos i botigues. A més, un contenidor de l'empresa Everest estava situat a sobre de la reixa que havia d'engolir l'aigua provocant un tap que no ha permès empassar el corrent de mig metre d'alçada que baixava ja pel carrer Sant Jordi.

L'aigua ha entrat de manera furibunda a la botiga de mobles Majik, afectant de manera irreparable armaris, calaixos -que han quedat plens d'aigua- i la moqueta. Segons les primeres estimacions els danys podrien arribar als 24.000 euros. Segons la seva propietària, Roser Madrid, es tracta d'un cas clar de negligència.

Roser Madrid

Al carrer Sant Jordi hi ha un clavegueram que està sempre atascat


No és la primera vegada que les pluges converteixen el carrer Sant Jordi, que arreplega l'aigua provinent del carrer Doctor Murillo i Rambla Ribatallada, en un autèntic riu. Aquesta veïna, Carmen Carmona, ha explicat com la força de l'aigua ha empès la porta d'entrada del pis i ha afectat els 4 baixos del bloc de pisos.

Carmen Carmona

Ens ha entrat aigua per tot arreu i suposo que tenim aigua fins i tot sota els armaris


Francesc Pagan és un altre dels afectats. Ha explicat, indignat, que la brutícia acumulada a les clavegueres ha provocat que l'aigua entrés a les cases. Segons aquest veí, l'aigua empenyia la porta i tot i reforçar l'entrada, la tromba ha negat la casa arribant a més de mig metre. Aquest veí ha anunciat que pensa demanar responsabilitats:

Francesc Pagan

S'ha omplert tot de fulles i aquestes han tapat les entrades del clavegeram


Tots els veïns dels carrer han coincidit a assenyalar que no és la primera vegada que passa una cosa així, ja que una pluja semblant va negar baixos fa cinc anys, i es pregunten per què el consistori no ha pres mesures com la neteja de les clavagueres per evitar que una situació d'aquesta mena es reprodueixi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.