Sant Cugat commemora aquest dissabte el Dia Internacional de l'Aigua


  • Comparteix:

Sant Cugat se suma aquest dissabte al Dia Internacional de l'Aigua. La Casa de Cultura acollirà una xerrada i la projecció d'un documental sobre l'estat dels recursos hídrics al món.

A les vuit del vespre, un membre d'Unescocat parlarà sobre l'estat de l'aigua al món i a Catalunya. Posteriorment, es projectarà 'El somni de l'aigua', un documental que recorre tot el món per mostrar les relacions entre les cultures i l'aigua. L'audiovisual viatja per països com Benín, Holanda, l'Índia, Israel i la Xina, entre altres.

Aquesta activitat se suma a l'stand informatiu que el consistori instal·la els caps de setmana a la Plaça d'Octavià per informar sobre les mesures a prendre davant la sequera.

Marta Subirà és tinenta d'alcalde de Medi Ambient.

Marta Subirà

Des de ja fa dies hi ha una parada d'Ecologistes en Acció i s'està repartint informació, per exemple, sobre serojardineria.


El dissabte 29 de març es farà una visita per diferents parcs de la ciutat per veure els efectes de la serojardineria per tal d'evitar el malbaratament d'aigua amb especies que consumeixin més aigua i s'adaptin millor al nostre clima.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.