Redueixen la pressió de l'aigua als domicilis del centre, Valldoreix i Mira-sol per lluitar contra la sequera


  • Comparteix:

L'empresa de subministrament Sorea ha reduït aquesta setmana la pressió de l'aigua al casc antic de la ciutat, Valldoreix i Mira-sol. D'aquesta manera, la companyia ha comprovat l'estat de la xarxa a Sant Cugat i la seva reacció davant una mesura que preveu el decret de sequera de la Generalitat i que s'hauria d'aplicar en cas que s'arribés a la màxima situació d'emergència.

Durant tres dies Sorea ha reduït la pressió de l'aigua a la nostra ciutat i a Rubí per comprobar si la xarxa podia suportar aquest descens. Aquesta seria la mesura prèvia al tall de subministrament en cas que s'arribés a la situació d'emergència, així ho ha destacat la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà. Són declaracions a Cugat.cat.

Marta Subirà

En el cas que hi hagués un nivell d'emergència i abans de tallar subministrament s'hauria de reduir pressió i per això han fet proves.


Davant el perill que s'arribés a aquesta situació la companyia ha volgut comprobar quines zones de la ciutat tindrien més problemes si es reduís la pressió. Marta Subirà.

Marta Subirà

La companyia ha rebut trucades de zones on la reducció s'ha notat més i això els servirà en cas que ho hagin d'acabar aplicant.


En l'actualitat la nostra ciutat viu un nivell d'excepcionalitat 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.