Ràdio Sant Cugat reparteix vuit mones de Pasqua durant el programa 'Xocolata per tutti'


  • Comparteix:

Una de les guanyadores del concurs

Una de les guanyadores del concurs

Una seixantena de persones han participat al programa 'Xocolata per tutti', que organitza Ràdio Sant Cugat coincidint amb el dilluns de Pasqua. Les pastisseries i forns de la ciutat han col·laborat amb la 17a edició de la iniciativa regalant vuit mones de Pasqua als oients que han participat al programa.

La tradicional mona de xocolata no pot faltar a la celebració del dilluns de Pasqua. Per això, Ràdio Sant Cugat ha volgut organitzar un any més el concurs 'Xocolata per tutti' per endolcir el final de les vacances de Setmana Santa als seus oients. Una seixantena de persones han trucat per participar al concurs radiofònic, que consistia en contestar una pregunta o en apropar-se als estudis de l'emissora municipal engalanats de diumenge.

Per primera vegada, Joan Miquel Fernández i Nacho Vázquez han conduït el programa. La iniciativa, que arriba a la seva 17a edició, ha regalat vuit mones, dues més que l'any passat.

La Magda de Mira-sol ha estat la primera oient que ha visitat la seu de la ràdio engalanada i s'ha endut una mona.

Magda de Mira-sol

He vingut corrents des de Mira-sol, m'he vestit pel camí molt ràpid.


Els guanyadors de les proves han bescanviat els vals a les pastisseries patrocinadores: La Lyonesa, Roura, Sàbat, Tony Mestre Pastisser, Vall d'Or, Pastisseria Masnou, Vallespa, i Pastisseria Baixas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.