El Monestir acull l'acte d'homenatge als mestres de la comarca que s'han jubilat aquest any


  • Comparteix:

El Departament d'Ensenyament ha homenatjat aquest migdia els 62 professors i mestres de la comarca que s'han jubilat aquest any. Durant l'acte, que s'ha fet al Claustre del Monestir, se'ls ha lliurat una placa commemorativa per la seva col·laboració en la tasca educadora del país.

El delegat territorial d'Ensenyament, Jordi Basiana, ha exhortat els professors a continuar amb la seva tasca educativa fora de les aules, ja que segons Basiana, un no deixa de ser mestre quan deixa l'escola:

Jordi Basiana

Continueu sent mestres i professors perquè sempre ho serem


Davant mestres i familiars, Vicenç Palomares, de l'Associació de Mestres Jubilats Espais Oberts ha explicat que ara s'obren noves portes i que els docents jubilats poden dedicar-se a fer activitats divulgatives com està fent aquesta entitat.

Vicenç Palomares

Els mestres jubilats, quan acabem, no acabem, sinó que iniciem una nova etapa


L'acte d'homenatje, que cada any es fa en una població diferent de la comarca, s'ha celebrat enguany a Sant Cugat aprofitant la celebració a la ciutat de l'Any del Mil·lenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.