L'Ajuntament encarrega un estudi per conèixer les necessitats de les persones discapacitades


  • Comparteix:

L'Ajuntament durà a terme diferents accions per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat de la nostra ciutat i garantir la igualtat d'oportunitats. El consistori ha encarregat un estudi per conèixer la diversitat i les necessitats de les persones discapacitades.

L'objectiu d'aquest estudi és elaborar un cens dels santcugatencs que pateixen alguna discapacitat física, psíquica o sensorial. A partir d'aquí, s'establiran quines són les necessitats d'aquest col·lectiu i es podran planificar les diferents actuacions municipals en aquesta matèria. La tinent d'alcalde de Serveis Generals, Mercè Conesa, explica que, a banda del cens, hi ha un altre objectiu més important.

Mercè Conesa

Jo crec que l'objectiu més important és consensuar amb les entitats que treballen amb discapacitats un pla de necessitats a nivell de municipi


L'estudi s'ha encarregat a una empresa externa i la primera proposta es tindrà en 4 o 5 mesos. Mercè Conesa ha reconegut la dificultat que comporta l'elaboració d'aquest cens però ha garantit la confidencialitat i la protecció de les dades que es recullin. Segons Conesa, es tracta de conèixer l'estat de la demanda per poder adequar-hi l'oferta. Un cop es tingui el resultat a la mà, es consensuaran els camins a seguir així com les prioritzacions. Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Està clar que l'estudi ens indicarà quins són els camins a seguir i com s'hauran de prioritzar les inversions


L'Ajuntament compta amb la col·laboració i el suport d'entitats com ASDI, Jeroni de Moragas o el Centre Sant Medir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.