Sant Cugat s'adhereix a la campanya de la caravana solidària pels refugiats sahrauís


Temes relacionats

La caravana solidària recull sabó i xampú per als refugiats sahrauís (18/mar/08)


  • Comparteix:

L'Ajuntament s'ha afegit a la catorzena caravana solidària amb el Sàhara que recollirà productes higiènics pels refugiats a Algèria. La recollida, que comença aquest dijous i s'allargarà fins divendres 25 d'abril, es fa en diferents punts de la ciutat entre els que es troba Cugat.cat. Es tracta d'una iniciativa impulsada a la nostra ciutat per Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS).

D'aquesta manera l'Ajuntament s'adhereix a la proposta que fins el 25 d'abril recollirà sabó i xampú per diferents punts de la ciutat. La Casa de Cultura, el mercat de Torreblanca, l'Ateneu, les escoles i instituts de la ciutat i Cugat. cat, entre d'altres, seran punts de recollida d'ajuda per als refugiats.

Amb aquesta recollida, SCAPS i el consistori volen, a més, recordar la situació sahrauí, després de 33 anys desplaçat, davant del que qualifiquen com un acte de 'passivitat de l'ONU i la comunitat internacional'.

La regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, explica els objectius de l'adhesió de Sant Cugat.

Susanna Pellicer

L'Ajuntament col·labora per donar a conèixer els problemes del Sahara i fer una recollida popular de productes.


A finals d'abril l'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí, que organitza la caravana, portarà el material recollit des de desembre arreu de Catalunya als campaments de Tindouf, a Argèlia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.