L'Ajuntament pagarà el viatge dels voluntaris santcugatencs a Galícia


  • Comparteix:

Dos voluntaris treballant en una de les platges afectades per la marea negra provocada pel petrolier 'Prestige'

Dos voluntaris treballant en una de les platges afectades per la marea negra provocada pel petrolier 'Prestige'

L'Ajuntament ha decidit solidaritzar-se amb la catàstrofe ecològica que viu Galícia arran de l'enfonsament del Prestige. El consistori destinarà una partida econòmica per pagar el material dels voluntaris, i d'altra banda finançarà el viatge dels santcugatencs que s'apuntin a l'expedició organitzada pel Club Muntanyenc per ajudar en les tasques de neteja.

L'Ajuntament es farà càrrec del cost del viatge dels voluntaris que s'apuntin a l'expedició de organitzada pel Club Muntanyenc. Ho ha explicat la regidora de Serveis personals, Àngels Ponsa:

Angels Ponsa

L'Ajuntament ajudarà amb una aportació econòmica que canalitzarà a travès de l'Associació Catalana de Municipis i amb el pagament del viatge dels voluntaris del Club Muntanyenc


El consistori ha respost també a la crida feta per l'Associació Catalana de Municipis i farà una aportació econòmica per comprar material com ara vestits aïllants.

De la seva banda, Sant Cugat Comerç també col·laborarà amb el pagament i enviament de material d'un sol ús com ara plats i coberts. Ho ha anunciat a Ràdio Sant Cugat la seva presidenta Maria Eulàlia Egea:

Maria Eulàlia Egea

El que necessiten ara són plats i culleres d'un sol ús i amb aquest material ja poden comptar perquè els hi proporcionarem


Recordem als interessats que dimecres vinent es farà una reunió per acabar de fer els preparatius i decidir les dates de l'expedició, que segurament es farà entre els dies 16 i el 30 de desembre. Entitats com l'Escola de Música Carme Talleda, els Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat i les Galeries de la ciutat estan elaborant un manifest a favor del poble gallec al qual es poden adherir diferents entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.