45 santcugatenques participen a les jornades 'Dona i creació d'empreses'


  • Comparteix:

Una quarantena de dones participen a les primeres jornades 'Dona i creació d'empreses'. La iniciativa, que ha començat aquest dilluns, vol donar eines a les participants per fundar la seva pròpia empresa i conciliar-ho amb la seva vida familiar.

Durant cinc sessions les assistents rebran el suport d'experts i podran desenvolupar casos pràctics per tal d'aprendre com portar les finances, els clients i la burocràcia laboral, alhora que ho concilien amb la vida familiar.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha destacat la importància que les dones tinguin aquest tipus de suport.

Carmela Fortuny

Ofereix formació i assesorament a les dones que sempre ens ha faltat aquest punt d'autoconfiança i de conciliació familiar.


La doctora Pilar Carrasquer ha estat l'encarregada de donar el tret de sortida a les jornades amb una ponència entorn 'La conciliació familiar i la creació d'empreses'. Les properes xerrades es faran els dies 7, 14, 21 i 28 d'abril a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.