Les entitats donen a conèixer les conseqüències de l'Alzheimer amb un documental de Cugat.cat


Temes relacionats

Un DVD de l'OAMCIC pretén sensibilitzar sobre el Parkinson (27/abr/07)


  • Comparteix:

L'Alzheimer, protagonista del documental

L'Alzheimer, protagonista del documental

Les entitats i l'Ajuntament han editat un documental de sensibilització sobre l'Alzheimer. El reportatge està elaborat per la productora de Cugat.cat i aborda la malatia a través de les explicacions d'un neuròleg i els testimonis de diferents malalts. El document es presenta aquest matí a la ciutat.

El documental és fruit del treball exhaustiu d'investigació i recerca de testimonis per mostrar les diferents etapes de la malaltia i les seves conseqüències. A més, el reportatge compta amb les explicacions del neuròleg Domènec Gironès.

La responsable de la productora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, dóna més detalls d'aquest material audiovisual.

Mònica Lablanca

El reportatge recull testimonis de gent que té alzheimer i dels familiars que també pateixen, d'una altra manera, la malaltia.


Lablanca ha explicat que aquest material audiovisual relata la vital tasca que fan l'Associació de Familiars d'Alzheimer del Vallès Occidental i el centre terapèutic de la Creu Roja Sant Cugat-Rubí.

Mònica Lablanca

El reportatge mostra la tasca que fan aquestes entitats que hi ha a Sant Cugat per lluitar contra la malaltia del 'desaprendre'..


Aquest és el segon documental que realitza la productora de Cugat.cat, després d'un primer reportatge sobre el Parkinson.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.