Sant Cugat se sumarà un any més al Dia de l'Esperança que organitza Intermón Oxfam

Societat

Publicat el 2/abr/08 per Mar Castro

La 14a edició del Dia de l'Esperança arribarà el 27 d'abril a Sant Cugat. La diada, organitzada per l'ONG Intermón-Oxfam, estarà dedicada enguany a Burundi, Guatemala i Moçambic. La plaça d'Octavià serà l'escenari, durant tot el dia, de tallers i actuacions de música i dansa.

La coordinadora d'Intermón-Oxfam a Sant Cugat, Anna Lloret, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que és necessari lluitar pels drets de la població afectada per desastres mediambientals.

Anna Lloret

És necessari ajudar la gent que ha patit un desastre mediambiental. A reconstruir la seva vida de després. A refer les seves cases. Volem insistir que la població afectada té un drets.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Lloret ha explicat que aquesta nova edició del Dia de l'Esperança vol ser una jornada on es combini la conscienciació i la festivitat.

Anna Lloret

A part dels tallers volem que sigui una festa lúdica, il·lusionada perquè els canvis són possibles. Hi haurà espectacles de música i dansa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les entitats que col·laboraran enguany en aquesta iniciativa solidària són l'Esbart Sant Cugat, el grup Karamala i la directora teatral Glòria Rognoni que serà l'encarregada de llegir el manifest d'enguany que porta per títol 'l'acció humanitària és més que una resposta en cas d'emergència'.