Dos accidents han afectat la circulació a l'AP-7 aquest dimecres


  • Comparteix:

Dos accidents amb camions han afectat la circulació de l'AP-7 a l'alçada de Sant Cugat aquest dimecres. Un camió ha bolcat al migdia i ha provocat 11 quilòmetres de cua en sentit nord així com tres quilòmetres en direcció Tarragona. A la tarda, tres camions han xocat, fet que ha comportat quatre quilòmetres de circulació lenta amb aturades en direcció Girona.

Un tràiler carregat de gasoil ha bolcat al migdia a l'AP-7, a l'altura de Cerdanyola, i ha deixat atrapats centenars de vehicles. L'incident ha provocat retencions cap a Girona amb 11 quilòmetres de cua. Mentre es retira el vehicle de la via, els cotxes s'han desviat per la B-30.

Segons ha informat una portaveu del Servei Català del Trànsit, cap un quart de dues del migdia s'han pogut reobrir dos carrils, un cop retirat el vehicle. El conductor ha resultat ferit de caràcter greu i part de la càrrega s'ha abocat a l'AP-7.

A tres quarts de sis de la tarda un accident entre tres camions a la mateixa autopista a l'alçada de Sant Cugat ha provocat quatre quilòmetres de circulació lenta amb aturades en direcció Girona. Els tres vehicles, que ocupaven un carril, s'han retirat de la calçada al cap de mitja hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.