El Col·legi d'Arquitectes i l'Ajuntament col·laboraran per agilitzar els tràmits de concessió d'obres


  • Comparteix:

Agilitzar tràmits de concessió d'obres i l'aprovació de projectes de construcció. Aquest són alguns dels objectius que es busquen amb el conveni que han signat el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya de la demarcació de Barcelona i l'Ajuntament. La signatura de l'acord ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, i el president del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Lluís Camerón.

Lluís Camerón ha assegurat que pel col·legi la signatura d'aquest conveni és el fruit del treball d'un any i representa una acció molt significativa.

El president del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya ha explicat el canvi de context que hi ha hagut en l'últim any, que fa necessari el conveni.

Lluís Cameron

Ara fa un any hi havia una situació expansiva, ara es prioritza l'eficàcia.


L'alcalde, Lluís Recoder, explica els objectius de l'acord.

Lluís Recoder

És un conveni on el col·legi s'implicarà en la formació local i que difondrà les tècniques i normatives de construcció.


La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que també ha assistit a la signatura, ha explicat que els projectes per aconseguir llicencies d'obres triguen quatre mesos en ser tramitats quan haurien de trigar-ne dos. El conveni servirà, segons Conesa, perquè s'agilitzin aquests tràmits.

Conesa també ha explicat que hi ha una proposta sobre la taula per fer una conferència sobre habitatge de protecció oficial, tot i que encara no hi ha una data fixada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.