FGC vol que els nous pàrquings de les estacions de Sant Cugat siguin de pagament


Temes relacionats

Joan Torres, president de FGC: 'La millor manera de desdoblar la línia del Vallès és prolongar la línia d'Avinguda Tibidabo' ( 3/abr/08)

Llum verd del govern a la construcció de l'estació de Vulpalleres ( 1/abr/08)


  • Comparteix:

Joan Torres, en l'acte amb empresaris a Sant Cugat

Joan Torres, en l'acte amb empresaris a Sant Cugat

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) estudia fer de pagament els futurs aparcaments de les estacions de Valldoreix, les Planes i Vulpalleres. Aquest model trencaria l'actual gratuïtat dels pàrquings de les parades de la línia del Vallès.

En una conferència a Sant Cugat, el president de FGC, Joan Torres no va concretar quin tipus de lloguer es faria de les noves places ni quines tarifes regularien el servei. Això sí, Torres va subratllar que els aparcaments actuals continuaran sent gratuïts.

El govern va encarregar la setmana passada la construcció d'aquests nous aparcaments per a vehicles privats a les estacions de Valldoreix, les Planes i a la futura parada de Vulpalleres. Es preveu que els aparcaments tinguin una capacitat d'entre 200 i 300 places cadascun.



  • Comparteix:

COMENTARIS

quina gran manera de potenciar el transport públic!! q al damunt valga més viatjar en tren q en cotxo!

capità enciam. Enviat el 7/abr/08


Això si que es fomentar el transport públic! Quina barra a sobre que tens que pagar el bitllet, ara també haurem de pagar pàrking! Va home va! A tornar a agafar el cotxe.

scat. Enviat el 7/abr/08


Una altra patinada si el que volen és afavorir la mobilitat en transport públic. Aquesta mesura de cobrar l'aparcament a les estacions de ferrocarril només aconseguirà dissuadir els ciutadans de fer servir aquest mitjà, afavorint el transport privat. Espero, pel bé de la ciutadania, que rectifiquin a temps. (A vegades deixen anar un globus sonda per tal de copsar l'opinió de la gent.)

ciutadà. Enviat el 7/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.