Avui s'estrena la nova façana de l'Ateneu amb la presència del conseller de Cultura


  • Comparteix:

Un acte institucional i una lectura de poemes seran els plats forts de l'acte de inauguració oficial de la nova façana de l'Ateneu aquest dimarts. L'acte comptarà amb la presència del conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, i finalitzarà amb la descoberta d'una placa commemorativa i un refrigeri per a la ciutadania a la plaça Pep Ventura.

Altres personalitats convidades a la inauguració són el president de Caixa Sabadell, Salvador Soley, entitat que ha cofinançat les obres de rehabilitació de la façana, i el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura. La nova façana de l'Ateneu destaca pels seus colors pujats de to i molt llampants.

El president de l'Ateneu, Ramón Pros, ha explicat al 'Sant Cugat a fons' el motiu dels nous colors de la Casa Massana.

Ramon Pros

Són pujats de tó per que una entitat que té una presència exemplar a Sant Cugat, ha de ser identificada.


La lectura poètica al carrer, que completarà l'acte d'inauguració de la rehabilitació de la façana, estarà centrada en l'obra 'Pere IV' de Joan Oliver. Amb aquest acte, l'Ateneu diu voler fer evident als ciutadans la seva voluntat de portar la cultura més enllà de les portes de l'entitat.

Abans d'aquesta inauguració, el conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, visitarà la nova galeria Canals a plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.