Sant Cugat se suma al Dia Internacional del Pàrkinson amb una triple jornada

Societat

Publicat el 7/abr/08 per Marc Sala

La delegació santcugatenca de l'Associació Catalana per al Pàrkinson i l'Ajuntament preparen tres dies d'activitats per commemorar la diada internacional d'aquesta malaltia. Aquest dijous, un saló informatiu i una conferència encetaran les activitats per difondre aquest trastorn degeneratiu. Un concert a càrrec de les Joventuts Musicals tancarà les jornades aquest dissabte.

Aquest dijous, a partir de les cinc de la tarda, la sala d'actes de la Casa de Cultura acollirà una exposició que aborda diferents aspectes d'aquest transtorn degeneratiu del sistema nerviós. Seguidament, a les set, una conferència a càrrec de la psicòloga Irene Zschaek tractarà l'acceptació de la malaltia tant en malalts com en familiars.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, anima els santcugatencs a participar de les activitats.

Carmela Fortuny

Faig una crida a la ciutadania a participar al concert. Per un preu molt reduït podem donar suport a l'associació

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Divendres, dia Mundial del Pàrkinson, la delegació santcugatenca serà present als quatre cantons sota el lema 'L'impuls el donem tots'. El secretari de la delegació de l'associació a Sant Cugat, Esteve Sala, explica el significat del lema d'enguany.

Esteve Sala

Volem fer el màxim de difusió per arribar a tothom. Així qui vulgui podrà ajudar d'una manera o altra.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les Joventuts Musicals posaran dissabte el punt final a les jornades amb un concert de Lluís Castan al violí i Albert Giménez al piano. El preu de l'entrada són vuit euros pels adults i tres pels infants.