Veïns de l'Eixample Sud demanen a l'equip de govern que l'entorn de la Casa Mònaco es dediqui a equipaments


Temes relacionats

Els veïns de l'Eixample Sud, sorpresos perquè a la Casa Mònaco es puguin construir pisos (20/mar/08)

El sòl de la Casa Mónaco dedicat a equipaments es trasllada a la zona del CEIP Pi d'en Xandri (20/feb/08)


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns de l'Eixample Sud demana a l'equip de govern que l'entorn de la Casa Mònaco es dediqui a serveis per al barri i no s'hi construeixin pisos. L'entitat veïnal critica que el govern local hagi decidit traslladar el sòl d'equipaments previst a la Casa Mònaco a la zona del CEIP Pi d'en Xandri.

Segons els veïns de la zona, és 'èticament reprobable' que l'equip de govern converteixi 'una zona de serveis públics en un espai d'habitatge privat'. L'associació veïnal considera que aquesta operació respon a interessos individuals i obvia el benefici col·lectiu del barri.

El president de l'Associació de Veïns de l'Eixample, José Luis Esponera, ha criticat la política de 'fets consumats' del consistori.

José Luís Esponera

Dubto que l'Ajuntament tingui en compte altres opinions. És una pràctica habitual des de fa temps.


L'entitat veïnal remarca que construir una llar d'infants a l'entorn de la zona de la Casa Mònaco serviria per donar vida al barri. Segons l'associació, aquest espai és més adient per construir-hi un equipament que els terrenys adjacents al CEIP Pi d'en Xandri.

El trasllat del sòl d'equipaments de la Casa Mònaco a la zona del CEIP Pi d'en Xandri es va aprovar en el ple de febrer amb l'únic suport de l'equip de govern. La requalificació permetrà a l'Ajuntament, a través de Promusa, construir 12 habitatges a l'entorn de la Casa Mònaco, la meitat dels quals es destinaran a habitatge protegit.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La Casa Mònaco per la gent del barri i de Sant Cugat. Recoder i Conesa, prou d'especular!

Marc. Enviat el 8/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.