Més de 100.000 persones han visitat el Museu de Sant Cugat durant els últims cinc anys


  • Comparteix:

Més de 100.000 persones han passat pel Museu de Sant Cugat durant els seus cinc anys d'existència, segons el director de l'espai, Lluís Campins. A més, Campins assegura que des que el museu està obert s'han doblat les visites al claustre del Monestir. Actualment, la mitjana de visitants està al voltant de les 30.000 persones cada any.

Aquestes xifres situen el museu local a la part mitja-alta de la taula de visitants dels museus locals, segons Lluís Campins. Tot i això, el director del museu reconeix que el Monestir és un actiu molt gran que ajuda a la capacitat d'atracció.

Lluís Campins

Ens situa a la part alta dels museus locals de Catalunya. El Monestir ajuda però des que existeix el museu s'ha doblat el nombre de visitants al Claustre.


Campins també ha explicat que estan fent un procés de reflexió per rellançar la seu del museu de la Casa Aymat. El director del museu considera que la temàtica de la Casa Aymat és menys popular i, per tant, les expectatives a l'hora de captar visitants són més modestes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.