La sanitat pública local compta amb un nou pediatra que visitarà a Valldoreix i la Floresta


  • Comparteix:

L'assistència sanitària pública compta amb un pediatra més que atendrà al CAP de Valldoreix i al consultori de la Floresta. L'alta natalitat que es registra a Sant Cugat fa que la demanda d'aquesta especialitat sigui molt més elevada que a la resta de Catalunya.

A partir d'avui, el CAP de Valldoreix comptarà amb quatre pediatres, que se sumen als cinc que ja treballen al centre del carrer la Mina. Un percentatge molt elevat dels usuaris que comencen a utilitzar la salut pública a Sant Cugat són nadons, tal com explica el responsable d'assistència primària de Mútua de Terrassa, Josep Maria Grego:

Josep Mª Grego

El 26 per cent del creixement que experimentem a Sant Cugat correspon a població pedriàtrica, mentre a la resta de Catalunya és del 17 ó 18 per cent.


Per la seva part, la tinent d'alcalde de Serveis Socials, Mercè Conesa, ha explicat que aquesta ampliació respon al compromís del Servei Català de la Salut i l'Ajuntament per equilibrar els recursos de la sanitat pública a les necessitats de la població:

Mercè Conesa

Poder fer aquests canvis ràpids és molt positiu, i respon al compromís del CatSalut.


El nou pediatra atendrà als centres de Valldoreix i la Floresta a dies alterns i, seguint la política que impulsa el CatSalut, també visitarà en horaris de matins i de tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.