El centre de suport psicopedagògic Àmbit organitza tallers lúdico-educatius durant el Nadal


  • Comparteix:

El centre de suport psicopedagògic Àmbit posa en marxa aquest Nadal una sèrie de tallers lúdico-educatius per nens entre 4 i 12 anys. Aquesta iniciativa forma part de les propostes de ciutat del Gran Sant Cugat Club que cedirà el seu local per a les activitats.

Les activitats tindran lloc entre el 23 de desembre i el 3 de gener en horaris de matí i tarda. Els tallers abarquen diferents aspectes de la intel·ligència i l'emotivitat dels infants i inclouen jocs, activitats d'expressió gràfica i corporal i de lectura. Segons les coordinadores del projecte, el més important és oferir un espai on els nens puguin divertir-se i aprendre a la vegada que desenvolupen la seva autoestima i els seus coneixements. Ho explica l'Amaya, una de les professores.

Amaya

La idea és utilitzar diferents expressions lúdiques per potenciar objectius com la socialització o la relació amb els altres


Tots els interessats ja poden realitzar les seves inscripcions al local del Gran Sant Cugat Club. El preu és de 6 euros l'hora i per cada 5 hores de taller, els nens tindran dret a una altra hora gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.