Més de 170 santcugatencs responen a la campanya de donació de sang de la Creu Roja


  • Comparteix:

Més de 170 santcugatencs han donat sang responent a la campanya que el Banc de Sang de la Creu Roja ha dut a terme aquests dies a la nostra ciutat. Aquestes jornades han superat lleugerament el nivell de donació que fins ara hi havia a Sant Cugat.

El Club Muntanyenc ha acollit l'última d'aquestes sessions, on 74 ciutadans han fet la seva aportació a la campanya. La casa de cultura ha estat un altre dels escenaris i divendres es van apropar 98 persones a aquest emplaçament. Els organitzadors han valorat satisfactòriament la resposta dels ciutadans, ja que si bé no s'han arribat a les 250 donacions que proposava la campanya, s'ha superat la mitjana de Sant Cugat. Els metges han apuntat el desconeixment com la principal causa per no donar sang. En aquest sentit, el doctor Enric Vilà, explica que ser donant no comporta cap risc.

Enric Vilà

Per donar sang no hi ha cap risc, més enllà de poder-se marejar


Recordem que Creu Roja va organitzar aquesta donació amb l'objectiu d'aconseguir el màxim de donacions possibles davant el descens de bosses de sang que es produeix durant les festes de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.