La majoria de santcugatencs estan ben informats sobre la gestió que fa l'Ajuntament

La darrera onada correspon al mes de novembre de 2007

Societat

Publicat el 2/mai/08 per Joanmi Fernandez

L'última onada de dades de l'Observatori Sociològic revela que quatre de cada 10 santcugatencs estan totalment informats sobre la gestió que fa l'Ajuntament. Segons aquest informe, disminueix el percentatge de persones que mostren un baix nivell de coneixement respecte onades anteriors. Per districtes, els veïns del centre i Mira-sol són els que més s'interessen per les accions de la corporació municipal.

El 41% dels enquestats consideren que estan totalment informats, un 44% més aviat informats i un 13% gens informats. Aquesta nova onada de dades de l'Observatori Sociològic revela la dada més alta de població informada sobre la gestió municipal dels deu estudis duts a terme. També es confirma la tendència a la baixa de la població que roman desinformada de l'actualitat municipal.

Per territoris i districtes, el nucli i Mira-sol registren les dades més altes de població informada on sis de cada 10 habitants es consideren estar ben informats. Els segueixen la Floresta, Valldoreix i les Planes que es planten a la meitat de veïns ben informats.

Aquestes són les millors dades de població informada que ha obtingut Sant Cugat des de la primera onada de l'Observatori Sociològic a l'octubre de 2002.