El centre franquiciat que Wall Street Institute té a Sant Cugat ha tancat les seves portes


  • Comparteix:

El centre franquiciat Wall Street Institute del carrer Lluís Companys ha tancat les seves portes. Tot i que la seu central de Wall Street ha declinat qualsevol responsabilitat en aquesta decisió, s'ha compromès a facilitar als alumnes la continuació dels seus cursos. Aquest tancament arriba just després de la crisis originada per la desaparició d'acadèmies d'anglès com Opening o Brighton.

La responsable de comunicació de la central de Wall Street Institute, Marta Santos, ha explicat a Ràdio Sant Cugat que l'ordre de tancament ha estat decisió exclusiva del centre franquiciat.
Malgrat que el tancament no és responsabilitat directe de la central, Wall Street recolocarà als alumnes, -tal i com explica un dels afectats pel tancament-, en altres centres de Barcelona, Cornellà i l'Hospitalet perquè puguin continuar els seus cursos.

Afectat pel tancament de Wall Street

Em van trucar ahir i em van dir que podia seguir el curs en el centres de Cornellà o L'Hospitalet de Llobregat


Els que no hi puguin anar als centres alternatius proposats per Wall Street tindran l'opció de fer-los des de casa, ja que el centre els facilitarà el material didàctic necessari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.