Les carrosses de la Cavalcada de Reis repartiran tres tones de caramels


  • Comparteix:

La Cavalcada de Reis de 2003 comptarà amb una dotzena de carrosses que portaran moltes sorpreses. Una d'elles, les tres tones de caramels que seran llençats durant el trajecte de la comitiva, que s'iniciarà al Centre Cultural.

Una dotzena d'entitats, com Creu Roja, el Tot Sant Cugat o l'escola bressol Mainada, s'ha presentat al Tercer Concurs de Carrosses que organitza la Penya Regalèssia i els Amics del Futbol.

Tot i que el termini d'inscripcions va finalitzar dissabte, els responsables de la Cavalcada han anunciat que els interessats encara es poden apuntar. Ho diu Josep Pros:

Josep Pros

La gent es pot apuntar a última hora, però els que ho facin potser no tindran caramels per llençar


Segons Pros, són moltes les sorpreses que es veuran en aquesta cavalcada, que organitzen per tercer any consecutiu. La desfilada estarà formada per sis cotxes i sis carrosses. Pros ens dóna més detalls d'aquests vehicles:

Josep Pros

S'han tret els tractors per evitar perills i les carroses s'arrosegaran amb quatre per quatre o cotxes


Durant el trajecte de la Cavalcada de Reis, que anirà del Centre Cultural fins a l'Ajuntament, es llençaran unes tres tones de caramels, que ha encarregat la Comissió de Reis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.