L'Ajuntament subvenciona amb 6.000 euros la Fundació Cavis d'ajuda als malalts d'alzheimer


  • Comparteix:

La Fundació Cavis, dedicada als afectats d'alzheimer, ha rebut una subvenció de 6.000 euros de l'Ajuntament. L'entitat, que ahir va celebrar, la seva festa de Nadal, destinarà aquesta partida per fer front les despeses del centre. D'altra banda, Cavis té previst ampliar la seva oferta als malalts de parkinson i esclerosi múltiple.

Ahir Cavis va tenir celebració per partida doble. En primer lloc, va realitzar la seva tradicional festa de Nadal i, d'altra banda, va saber que el consistori li ha donat 6.000 euros per ajudar a l'entitat a tirar endavant. La partida anirà destinada a pagar les mensualitats dels treballadors i a la compra de material per realitzar activitats. D'elles ens parla la presidenta de Cavis, Rosa Ribas:

Rosa Ribas

Aquí es fan moltes activitats, però de diners no en tenim


Actualment, la Coordinadora d'Avis Malalts d'Alzheimer ocupa el centre que Creu Roja té al carrer Sant Juli. Allà, els voluntaris treballen per agilitar l'activitat dels usuaris de manera altruista. Les tasques que s'estan realitzant estan donant els seus fruits i, per aquest motiu, l'Ajuntament ha aprovat una prova pilot perquè els tallers de memòria es facin als sis casals de la ciutat.
A més, a partir del mes de gener, Cavis ampliarà la seva oferta a aquelles persones afectades pel mal del parkinson o l'esclerosi múltiple. Rosa Ribas ha resumit d'aquesta manera la filosofia de Cavis:

Rosa Ribas

La preocupació que tenim nosaltres es poder arribar al màxim de persones per poder-les ajudar


La festa de Nadal de la Fundació va comptar amb les actuacions de la secció infantil de l'Esbart, una actuació del Centro Popular Andaluz, el Club Muntanyenc i un sorteig de regals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.