Saura condecora els mossos d'esquadra reponsables de la identificació de l'assasí de l'empresari Joan Alsina

Societat

Publicat el 26/abr/08 per Anna Gonzalez

El conseller d'Interior, Joan Saura, ha condecorat aquest dijous els dos mossos d'esquadra que van aconseguir identificar a l'assassí de l'empresari santcugatenc, Joan Alsina. En concret, el màxim responsable dels cossos de seguretat de la Generalitat ha distingit el sergent i el caporal durant l'acte central del Dia de les Esquadres, celebrat a Barcelona.

El constructor santcugatenc va morir assassinat la nit de Cap d'Any al seu domicili. Una filla i el seu nebot van trobar el cadàver l'endemà en tornar d'una esquiada. El constructor havia passat la nit sol, ja que la seva dona i l'altra filla estaven passant les vacances a Colòmbia, país d'origen de la seva esposa.

Després de mesos d'investigacions que van culminar amb la mort del principal sospitós, el conseller ha condecorat el sergent i el caporal responsables de la identificació de l'assassí.

Durant l'acte central de Dia de les Esquadres, el conseller ha imposat un total de 86 distincions i condecoracions del cos dels Mossos d'Esquadra, tant a nivell intern com a representants d'altres cossos de seguretat i a particulars.